Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zboží v akci !

naše cena 560,00 Kč (23,52 Euro)
naše cena 690,00 Kč (28,98 Euro)

Nejprodávanější

naše cena 370,00 Kč (15,54 Euro)
naše cena 230,00 Kč (9,66 Euro)
naše cena 455,00 Kč (19,11 Euro)

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Podmínky ochrany osobních údajů

V případě zpracování osobních údajů, které je založeno na souhlasu subjektů údajů pro účely zasílání obchodních sdělení a pro účely jiných aktivit přímého marketingu internetového obchodníka.

Ochrana osobních údajů

  1. TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE

    1. Správcem Vašich osobních údajů je společnost Petr Veselý (Lvhair)

      (dále jen „správce“).

    2. Kontaktní údaje správce jsou následující: Petr Veselý (Lvhair) Čajkova 699, Vacenovice 69606, tel:605937407, nebo 606254627, e-mail lvhair.cz, www.lvhair.cz

    3. Provozovatel uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR a je od registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů V Praze pod reg. číslem:00054920

    4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů

 

  1. ZÁKONNÝ DŮVOD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    1. Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a), Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“).

 

  1. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    1. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je (např.:zasílání daňových dokladů za objednávky na našem e-shopu, vyřízení objednávky, prostřednictvím formuláře přihlášení k odběru novinek (newsletter), registrací zákazníka, kontaktování zákaznické podpory, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě. Vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.

    2. Zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

    3. V případě nákupu shromažďujeme: jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telofonní číslo pro kontakt, dodací adresu, fakturační adresu, heslo v zašifrované podobě, IČ, DIČ, ostatní údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

    4. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.

  2. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    1. Doba, po kterou budou Vaše osobní údaje správcem uloženy, jsou 3 roky, nejdéle však do odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů (pro tento účel zpracování).

    2. Po dobu, po kterou je Lvhair.cz povinný uchovávat podle obecně závazních platních předpisů.

 

  1. DALŠÍ PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ

      1. Dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou firmy Bohemiasoft s.r.o. (provozovatel ehsopového systému Webareal), firma Unihost s.r.o. (správce serverů) a firma Casablanca INT (provozovatel datového centra), Heureka Shopping s.r.o. (zpracování emailu pro zasílání emailového dotazníku spokojenosti), zboží .cz, dopravci: Česká pošta, s.p, IN TIME s.r.o, účetní, Veřejné orgány (např. Policie, či jiné orgány činné v trestném řízení, včetně specializovaných útvarů ÚOOZ), poskytovatelé platebních služeb, za účelem zpracování plateb a bankám na základě vaší objednávky,

                        Pokud třetí osoby použijí údaje v rámci jejich oprávněného zájmu, nenese za tato zpracování správce zodpovědnost. Tato zpracování se řídí zásadami zpracování osobních údajů příslušných společností a osob.

 

  1. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ

 

    1. Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.

    2. Máte právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů daný správci. Tímto však není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před takovýmto odvoláním souhlasu. Váš souhlas se zpracováním osobních údajů můžete odvolat na e-mailu:lvhair@seznam.cz

Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno

či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu.

    1. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonným či smluvním požadavkem a ani není požadavkem, který je nutný k uzavření smlouvy.

 

ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

 

Odesláním objednávky z internetového obchodu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.



Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018

NDY4Yj